Tumsā spīdoša kobra ar rakstāmlietu trauku

Gatavojamies 2025.gada ķīniešu horoskopa dzīvnieka godāšanai - Čūskai.

Piedāvāju tumsā spīdošu kobru ar rakstāmlietu trauku.

Kobru var uzvīt uz rakstāmlietu trauka ar galvu augšā vai lejā, var apritināt traukam apkārt uz galda un vēl daudz variantu, jo tā ir kustīga.

Kobra ir kustīga, nekustas tikai stāvošā galvas daļa.

Kobra un rakstāmlietu trauks ir 3D printēti.

Pašlaik iespējams pasūtīt kobru, kura spīd tumsā zaļā vai zilā krāsā. Dienasgaismā tā ir balti sudrabaina.

Kobrai mēle ir sarkana (nespīdoša), iespējams arī citas krāsas izprintēt.

Rakstāmlietu trauks nespīd, bet iespējams pasūtīt arī spīdošu rakstāmlietu trauku. Un kobru nespīdošu kontrastam jeb abus spīdošus.

Pašlaik pieejamās rakstāmlietu trauka krāsas, kas nespīd tumsā: melna, sudraba, gaiši oranža, sarkana, zaļa, zila, balta, pelēka.

Kobra ir gara! Tās izmērs daļai, kas stāv uz galda ir 74cm. Stāvošās galvas augstums ir 9cm. Pēdējā foto ir redzams, cik tā ir gara. Mērogam A4 lapa.

Cena tumsā spīdošai ( zaļā vai zilā krāsā) kobrai 74cm garai ir 20€. Izvēlētās krāsas (tumsā nespīdošas) rakstāmlietu trauks dāvānā.

Iespējams arī izprintēt cita izmēra kobru un raktāmlietu trauku. Cena tiks aprēķināta pēc izvēlētā materiāla un printēšanas izmaksām.

Ja vēlies tumsā spīdošu rakstāmlietu trauku ar nespīdošu kobru(74cm), tad cena būs aptuveni 12€. 

Pasūtījumu izpildes laiki

      Pasūtījumu izpildes laiki var būt ļoti dažādi. Sākot no vienas dienas, ja 3D printeris ir brīvs vai ja materiāli ir uz vietas. Līdz pat 3 nedēļām, ja ir vairāku kārtu epoksīda darbs, piemēram, Domino. 

3D printēšana nav ātra. Viena pūķa/trauka izprintēšana aizņem gandrīz 15-18h. Epoksīda darbiem viena kārta cietē vismaz 48h, vēl ir vajadzīgs laiks apstrādei: slīpēšanai, pulēšanai.

     Saņemot Tavu pasūtījumu, izvērtēšu izgatavošanas laikus un Tevi par to informēšu. Kad būsim vienojušies, sākšu pasūtījuma izgatavošanu.

Sazinies ar mani! 

     Šeit vari ievadīt informāciju, lai nosūtītu man vēstuli ar savu īpašo pasūtījumu! Uzraksti savu vārdu, e-pastu un savas vēlmes, ko vēlies pasūtīt. Atbildēšu Tev pēc iespējas ātrāk!