Tumsā spīdoši pūķi

2024.gada dzīvnieks pēc Ķīniešu kalendāra ir Zaļais koka pūķis.

Pieņemu Pūķu pasūtījumus tikai līdz 2024.gada oktobra beigām. 🐉 

Manis piedāvātie pūķi nav gan no koka, bet luminiscējoša filamenta. Tas ir fantastisks dekors, kuram var mainīt pozas. 

Izmēri un cenas:

Max pūķis (54cm garš) 22€;

Lielais pūķis (46cm garš) 15€;

Vidējs (35cm) 11€;

Mini (25,5cm) 8€.

Ir arī iespējams izgatavot nedaudz lielākus vai mazākus pūķus. Jo mazāks pūķis, jo tas diemžēl ir mazkustīgāks astes daļā. 

Šobrīd pasūtīšanai pieejami tumsā spīdoši zaļi un krāsaini (2vai 3 krāsu) pūķi. Katrs krāsainais pūķis ir unikāls, jo tiek veidots no krāsainā filamenta, kādas krāsas bija pavedienā (zemāk bilde ar filamenta rulli), tāds arī pūķis būs. Pagaidām sanāk šādi varianti. No cita filamenta tikai zaļie. Plānoju nākotnē piedāvāt arī citu tumsā spīdošo krāsu pūķus. Tiklīdz būs citas krāsas pieejamas, noteikti uzreiz pievienošu jaunu informāciju. 

Pūķus pati printēju 3D printerī no luminiscējoša filamenta. Pūķa makets, kas tiek izmantots 3D printēsanai ir autordarbs. Tāpēc esmu iegādājusies komerclicenci no autora, kas man dod tiesības printēt un pārdot šos pūķus. Ja nepieciešama sīkāka informācija par autoru, lūdzu jautājiet. 

Mani pūķi nav spēļmantiņas, tie ir dekori. Var mainīt pūķa pozas, jo tas ir kustīgs, bet ne elastīgs.

Sūtu ar Omniva vai DPD pa visu Latviju. Klātienē iespējams saņemt Rīgā, Brīvības gatvē 401B. 

SVARĪGI! Pūķa drošai sūtīšanai, transportēšanai ir nepieciešams kārtīgs un stingrs iepakojums, kas nav iekļauts pūķa cenā. Iepakojuma cena tiek aprēķināta individuāli pēc attiecīgā pūķa izmēriem.

Samaksa par pūķi tiek veikta, kad pūķis ir gatavs un kad klients ir apstiprinājis, ka pūķis atbilst viņa pasūtījumam. Lai to izdarītu, tiek nosūtīta bilde ar gatavo pūķi. 

Kad būšu saņēmusi pasūtījumu, izvērtēšu un informēšu, kad pūķis varētu būt gatavs. Pēc pasūtījuma apstiprināšanas, rindas kārtībā pūķi tiek printēti.

Raksti, ja ir kādi jautājumi vai vēlies pasūtīt!

Pasūtījumu izpildes laiki

      Pasūtījumu izpildes laiki var būt ļoti dažādi. Sākot no vienas dienas, ja 3D printeris ir brīvs vai ja materiāli ir uz vietas. Līdz pat 3 nedēļām, ja ir vairāku kārtu epoksīda darbs, piemēram, Domino. 

3D printēšana nav ātra. Viena pūķa/trauka izprintēšana aizņem gandrīz 15-18h. Epoksīda darbiem viena kārta cietē vismaz 48h, vēl ir vajadzīgs laiks apstrādei: slīpēšanai, pulēšanai.

     Saņemot Tavu pasūtījumu, izvērtēšu izgatavošanas laikus un Tevi par to informēšu. Kad būsim vienojušies, sākšu pasūtījuma izgatavošanu.

Sazinies ar mani! 

     Šeit vari ievadīt informāciju, lai nosūtītu man vēstuli ar savu īpašo pasūtījumu! Uzraksti savu vārdu, e-pastu un savas vēlmes, ko vēlies pasūtīt. Atbildēšu Tev pēc iespējas ātrāk!